Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκτός Εθνικής για πάντα! Σκληρές αποφάσεις η Γκάνα…

Αποκλεισμός δια βίου από την Εθνική Γκάνας για Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σάλεϊ Μουντάρι!

thumbnail (5)

Οι δύο διεθνείς δεν απομακρύνθηκαν απλώς, από την αποστολή στη Βραζιλία, αλλά τιμωρήθηκαν παραδειγματικά από την Ομοσπονδία της Γκάνας, ενώ αποκαλύφθηκε και σωματική βία όπως σας είχαμε αναφέρει.

Η επίσημη ανακοίνωση κατ αρχήν για τον Μουντάρι, άσο της Μίλαν:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας απέβαλε οριστικά τον Σάλει Μουντάρι από την ομάδα. Η ποινή ισχύει δια παντός. Η απόφαση ελήφθη μετά από απρόκλητη σωματική επίθεση του σε ένα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της GFA και σε ένα μέλος του προπονητικού τιμ της Γκάνας, του κ. Μωυσή Αρμά την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η διαπίστευση του Μουντάρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αποσυρθεί».

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Μπόατεγκ, χαφ της Σάλκε:

«Η GFA -η γκανέζικη ομοσπονδία- ενέκρινε την απόφαση του προπονητή Kιουές Άπια να αποβάλει επ “αόριστον τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ από την εθνική ομάδα. Η απόφαση τίθεται σε άμεση ισχύ. Η απόφαση ελήφθη μετά από  χυδαίες λεκτικές προσβολές του Μπόατενγκ που απευθύνονταν στον προπονητή Κιούσι Άπια κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Μακέιο, αυτή την εβδομάδα. Ο παίκτης έδειξε πως δεν έχει καθόλου τύψεις για τις οποίες ενέργειες του. Η διαπίστευση του Μπόατενγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αποσυρθεί, με άμεση ισχύ».

By