Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Πρόκειται για τη σελίδα energo-eke.gr

590_15b665179a63c0b68d2053a407dfc107

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ κα λίγες ώρες και συγκεκριμένα από το βράδυ του Σαββάτου, η ιστοσελίδα για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Πρόκειται για τη σελίδα energo-eke.gr, όπου οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ξεκινά να εφαρμόζεται πιλοτικά σε 13 δήμους.

Η προθεσμία αιτήσεων λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου και το ποσό θα δοθεί σε όλους αναδρομικά από 1η Νοεμβρίου 2014. Από το επόμενο έτος, η είσπραξη του βοηθήματος θα υπολογίζεται από την 1η του μήνα υποβολής της αίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι το Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα θα εφαρμοστεί σε πρώτο στάδιο πιλοτικά στους εξής δήμους: Δράμας (περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης), Έδεσσας (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), Γρεβενών (περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), Ιωαννίνων (περιφέρεια Ηπείρου), Καρδίτσας (περιφέρεια Θεσσαλίας), Λευκάδας (περιφέρεια Ιονίων Νήσων), Ι.Π. Μεσολογγίου (περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος), Χαλκίδας (περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος), Καλλιθέας (περιφέρεια Αττικής), Μαλεβιζίου (περιφέρεια Κρήτης), Τρίπολης (περιφέρεια Πελοποννήσου), Σύρου (περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου), Σάμου (περιφέρεια Βορείου Αιγαίου).

By