Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελεύθεροι οι εμπρηστές των ATM της Τρ. Κύπρου στο Βόλο

Τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

 

xrisi avgiΕλεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από την παρουσία τους στον Ανακριτή, οι τρεις νεαροί 23, 21 και 17 ετών, που συνελήφθησαν την Πέμπτη ως  εμπρηστές του ATM της Τράπεζας Κύπρου, επί της Λεωφόρου Λαρίσης, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Βόλο.

Στους νεαρούς επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χωρά και της παρουσίας τους στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 1η και 16 του μήνα, με την ανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη και τους ιδιους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικείες τους την Πέμπτη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ήρθαν αντιμέτωποι με το πραγματικό πρόσωπο του τέρατος – φασισμού, ανακαλύπτοντας ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, αποτελούμενο από όπλα [περίστροφα, τυφέκιο, απομιμήσεις πιστολιών (replica) με γεμιστίρες, μεταλλικές βέργες καθαρισμού πιστολιού – τυφεκίου, ξύλινο ρόπαλο, σιδερογροθιά, κουκούλα full face] καθώς και εμβλήματα της Χρυσής Αυγής (κασκόλ, μπλούζα) και ναζιστικά (αγκυλωτός σταυρός) ακόμα και αφίσα του Αδόλφου Χίτλερ.

e- volos.gr

 

By