Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελληνική εταιρία courier αποκλειστικά από ποδηλάτες

Το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, άθλησης και ψυχαγωγίας αποκτά συνεχώς νέους φίλους τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Στην αγάπη για την ποδηλασία και τα οφέλη που έχει για το μυαλό και το σώμα στηρίχτηκε η ιδέα της ίδρυσης της Bondex Couriers, της πρώτης εναλλακτικής εταιρίας courier στην Ελλάδα, που χρησιμοποιεί ως βασικό μέσο το ποδήλατο.

Η Bondex Couriers ιδρύθηκε πριν 3 χρόνια στην Αθήνα από τον Χάρη Σκαφτούρο και άλλους 3 φίλους που είχαν ζήσει στο εξωτερικό και τους ένωνε η αγάπη τους για το ποδήλατο.

 

 

Σήμερα η εταιρία απασχολεί 21 άτομα, τα οποία ασχολούνται ενεργά με την ποδηλασία, συνεργάζεται με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, νοσοκομεία, δικηγορικά γραφεία, τη ΔΕΠΑ, CISCO και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δραστηριοποιείται σε μία ευρεία γεωγραφική ζώνη που περιλαμβάνει όλες τις κεντρικές περιοχές της Αθήνας και καλύπτει τις περιοχές από την Ν.Ερυθραία και τον Γέρακα έως τη Γλυφάδα και τον Πειραιά.

Όπως δηλώνει ο Χάρης Σκαφτούρος σε πρόσφατη συνέντευξή του «η ειδοποιός διαφορά της εταιρείας δεν συνίσταται μόνο στο μέσο που χρησιμοποιεί.

Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρεται και παρά το γεγονός ότι δεν διαχειριζόμαστε τεράστιο όγκο, οι υπηρεσίες είναι άμεσες, γρήγορες και προπάντων εμπιστευτικές».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By