Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εμίρ Μπαϊράμι και Λουκ Στιλ στο μικροσκόπιο του Αναστασίου…

Εμίρ Μπαϊράμι και Λουκ Στιλ πέρασαν από το… μικροσκόπιο του προπονητή του Παναθηναϊκού, περισσότερο απ ότι όλοι οι άλλοι στον αγώνα του Βόλου. Ο πρώτος, γιατί προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, ο δεύτερος ακριβώς λόγω της θέσης του...

MPAIRAMI_529_355«Αρχίζοντας το Κύπελλο με τη νέα μορφή θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Σε μία δύσκολη ομάδα, σε μία δυνατή έδρα που βρίσκουμε δυσκολίες, νικήσαμε δίκαια. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Σκεφτόμαστε τώρα το ματς της Κυριακής με τη Νίκη. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στον κύριο Παντελή», είπε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη τύπου κι έχοντας στο μυαλό του την, πραγματική πειστική εμφάνιση της ομάδας που παρουσίασε και που, κατά πως φάνηκε, τον ενθουσίασε! Ίσως ούτε ο ίδιος περίμενε τόσο καλή λειτουργία μέσα στο γήπεδο, ίσως…

Πάντως για το ρόστερ το ξεκαθάρισε: «Εμείς σε κάθε διοργάνωση θέλουμε καλή παρουσία. Τα συνεχόμενα ματς φέρνουν το ροτέισον. Θέλουμε να έχουμε βάθος. Έχουμε παιδιά με δυνατότητες, τους εμπιστευόμαστε και τα παιδιά μέσω των αγώνων κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Για τους Μπαϊράμι και Στιλ ανέφερε: «Θα έλεγα ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν και σίγουρα έδωσαν το καλύτερο. Είχαμε εφτά αλλαγές. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες. Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα. Όλοι προσπάθησαν. Ο Εμίρ πέρασε δύσκολα, έκανε μεγάλη προσπάθεια και παίζοντας κάποια καλά παιχνίδια, θα κερδίσει αυτός και η ομάδα. Ο Στιλ έδειξε ότι έχει καλό ρυθμό. Όλα τα παιδιά αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Δείξαμε ότι έχουμε βάθος και το ρόστερ μπορεί να ανταπεξέλθει».

Για το μηδέν στην άμυνα, είπε: «Είναι σημαντικό να κρατάμε το μηδέν. Παίζουμε επιθετικά και είναι δύσκολο να αμυνθούμε καλά. Πλην μιας φάσης του Πινάρες, δεν δεχτήκαμε τη μεγάλη φάση. Είχαμε νέα παιδιά στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή το τελευταίο μισάωρο, αλλά είχαμε σωστή αντίδραση».

18993439_steele.limghandlerΟσο για το αν θα διατηρήσει βασικό τον Στιλ και στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, δήλωσε: «Ο Στιλ μπήκε και έκανε τη δουλειά του. Με προβλημάτισαν αρκετοί παίκτες και δεν θα μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένο. Όσοι είναι εδώ, τους εμπιστεύομαι και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Ανάλογα με την προετοιμασία και με το χρόνο που έχουμε προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το πλάνο. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται σε όσα ζητώ και αυτό είναι το ευχάριστο».

Συμπεράσματα: ο Κοτσόλης διατηρεί τη θέση του μέχρι… νεωτέρας, ο Μπαϊράμι επανέρχεται δυναμικά και μπορεί να αποτελέσει μια «νέα μεταγραφή», όπως συνηθίζεται να λέγεται για παίκτες που επιστρέφουν μετά από περιπέτειες τέτοιου είδους.

1149410Ο Ντάνιελ Πράνιτς αποχώρησε κουτσαίνοντας από την αναμέτρηση του Βόλου στο 60′ του αγώνα, αλλά όπως έλεγαν μετά το τέλος του ματς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχει τίποτα το ανησυχητικό και θα βρίσκεται στην διάθεση του Αναστασίου για το παιχνίδι της Κυριακής με την Νίκη Βόλου (αλλά μάλλον θα προφυλαχθεί καθώς ακολουθεί η συνάντηση με την Εστορίλ, στην Πορτογαλία).

Β.Μελ.

By