Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επαφές για ενίσχυση του τουρισμού θα έχει στις ΗΠΑ η Κεφαλογιάννη

Κατά την παραμονή της θα συναντηθεί με εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ.

fosphotos.com | Panayotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayotis Tzamaros

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, θα έχει σειρά επαφών στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, δημοσιογράφους και στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για προβολή της Ελλάδας και περαιτέρω βελτίωση της εικόνας της χώρας.

Το πρόγραμμα επίσκεψης στις ΗΠΑ της κ. Κεφαλογιάννη ξεκινά σήμερα (Δευτέρα 2 Ιουνίου), με συνάντηση που θα έχει με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, με τον οποίο θα συζητήσει θέματα συμβολής της Ομογένειας στην ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.

Την Τρίτη (3 Ιουνίου) το βράδυ, η κ. Κεφαλογιάννη θα μιλήσει σε συγκέντρωση παραγόντων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας.

Κατά την παραμονή της στην αμερικανική μεγαλούπολη, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ.

Την Πέμπτη (5 Ιουνίου), η υπουργός Τουρισμού θα μεταβεί στο Τορόντο όπου θα έχει ανάλογες συναντήσεις.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By