Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σουηδό Όλα Τοϊβόνεν

Είπαμε, τα σενάρια θα είναι πολλά εφέτος για τον Ολυμπιακό και αναφερόμαστε στα μεταγραφικά θέματα που τελειωμό δεν θα έχουν μέχρι να έρθει η στιγμή των ανακοινώσεων από τους ερυθρόλευκους

toivonen620_260514
Το πιο πρόσφατο σενάριο πάντως προέρχεται από πηγή που χαρακτηρίζεται ως πολύ έγκυρη και είναι η γαλλική ΕΚΙΠ που, στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει ότι «η ελληνική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή Σουηδό σέντερ φορ Όλα Τοϊβόνεν που ανήκει στην Ρεν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017».
Ο 28χρονος Σουηδός κυνηγός (των 1.90μ. ύψους) έχει αγωνιστεί 36 φορές στην Εθνική ομάδα της χώρας του (7 γκολ), ενώ είχε πολύ καλή πορεία στην Αϊντχόφεν με την οποία έπαιξε από το 2009 μέχρι τον περασμένο χειμώνα, σημειώνοντας 61 γκολ (σε 139 ματς). Πριν, είχε αγωνιστεί στη Σουηδία σε Ντέγκερφορς, Έργκριτε και Μάλμε. Ο Τοϊβόνεν πήγε στη Ρεν πέρυσι, αντί 2,5 εκ. ευρώ.

Στον ισπανικό τύπο παράλληλα, αναφέρεται πως η Σεβίλλη –νικήτρια του εφετινού Europa League- ενδιαφέρεται για δύο Έλληνες διεθνείς άσους. Ο ένας ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι ο Κώστας Μανωλάς («τον θέλει και η Μπενφίκα» γράφει ο τύπος στην Ανδαλουσία) ενώ ο άλλος είναι ο Γιώργος Σαμαράς που έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ.

By