Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενημέρωση του ΥΠΟΙΚ από τις απολυμένες καθαρίστριες

«Η δικαίωση του αγώνα των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες νίκες του κόσμου της εργασίας στα χρόνια του μνημονίου»

katharistries_!0

Την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την επαναπρόσληψή τους κοινοποίησαν στην  ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών  οι απολυμένες καθαρίστριες και ο δικηγόρος τους.

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι » η δικαίωση του αγώνα των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες νίκες του κόσμου της εργασίας στα χρόνια του μνημονίου κι άλλη μια απόδειξη για το ότι οι οργανωμένοι, ανυποχώρητοι αγώνες που δίνονται για να κερδηθούν μπορούν όντως να κερδίζουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Στις τρεις κάλπες που έχουμε μπροστά μας γράφουμε την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Σαμαρά και τις μνημονιακές πολιτικές.Είναι ωστόσο η νίκη των καθαριστριών, αυτή από την οποία παίρνουμε δύναμη για να προχωρήσουμε στην πραγματική αντεπίθεση των εργαζομένων και της νεολαίας απέναντι στον κόσμο του κεφαλαίου, γιατί το μέλλον ανήκει,όντως, στον κόσμο της δουλειάς.»

 

By