Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο από τη συμπλοκή στο Παλαιό Φάληρο

Εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, από τις αστυνομικές αρχές, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άγνωστοι που άνοιξαν το πρωί πυρ κατά αστυνομικών στην περιοχή του Φαλήρου

astynomia650_011113

Το αυτοκίνητο, τύπου Passat (Volkswagen), βρέθηκε πίσω από το νοσοκομείο Metropolitan, ενώ στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών ότι ο ένας εκ των επιβατών τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν στις 10.30 το πρωί να σταματήσουν διερχόμενο αυτοκίνητο για έλεγχο στη διασταύρωση των οδών Δαβάκη και Πίνδου. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για διαρρήξεις σε τουλάχιστον δύο διαμερίσματα κοντά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε και οι αστυνομικοί κατέβηκαν για τον έλεγχο. Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε όπισθεν και εμβόλισε την μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο άντρας που καθόταν στην πίσω θέση άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών και ο οδηγός έβαλε πρώτη και έφυγαν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τούς «γάζωσαν» το αυτοκίνητο.

Οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, φαίνεται να είναι μεγάλης ηλικίας, γεγονός που προβληματίζει τους αστυνομικούς για την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα στοιχεία που έδωσαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο δεν απασχολεί τις Αρχές κι ανήκει σε ιδιώτη από την Θεσσαλονίκη. Όμως, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε κλαπεί αλλά να μην είχε καταχωρισθεί σχετική δήλωση.

Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν τραυματίστηκαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By