Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ (4-1 τη Βέροια) και σταθερά στην κορυφή…

Δεν άλλαξε κάτοχο η πρώτη θέση της βαθμολογίας…Ο ΠΑΟΚ παραμένει σ΄αυτήν μετά από επιβλητική εμφάνιση και νίκη με 4-1 επί της Βέροιας, που πριν τον αγώνα βρισκόταν στη δεύτερη θέση.

YIO_0623Το τελικό σκορ φαντάζει εντυπωσιακό για όποιον δεν είδε το ματς και ίσως τελικά φτωχό για όποιον παρακολούθησε τον ΠΑΟΚ να σκοράρει τέσσερις φορές και να χάνει τουλάχιστον 8-9 ακόμη κλασικές ευκαιρίες, με την “Βασίλισσα” από ένα σημείο και μετά να έχει παραδοθεί στις ορέξεις της ομάδας του ΆγγελουΑναστασιάδη. Μόλις στα πρώτα 6 λεπτά ο Δικέφαλος είχε 5 τελικές, όλες θεωρούμενες “κλασικές” ευκαιρίες και τελικά το ματς ξεκλείδωσε καταρχήν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, πρώτα με την ασίστ στον Μακ για το 1-0 (24′) και μετά με δικό του γκολ για το 2-0 sto 43o. Το ημίχρονο έληξε με επιθετική…συμφωνία από τον ΠΑΟΚ που έβρισκε συνεχώς τρόπους να σπάει την άμυνα της Βέροιας και τελείωσε το ημίχρονο με 14 (!) τελικές.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην επανάληψη, με τον Δικέφαλο να σκοράρει στο 57ο με όμορφο σουτ του Κάτσεκαι στο 78′ με μονοκόμματη προβολή του Κλάους για το 4-0, αφού εντωμεταξύ χάθηκαν και πάλι απίστευτες ευκαιρίες για μεγαλύτερη έκταση του σκορ. Και τα δυο γκολ προήλθαν από ασίστ του Ρατς, που συνεχίζει την αγαπημένη του συνήθεια… Η Βέροια πέτυχε το γκολ της τιμής στο 83ο με τον Μπεν σε μια από τις λίγες επιθετικές της προσπάθειες. Το σφύριγμα της λήξης του Ανδρέα Παππά, βρήκε τον ΠΑΟΚ να έχει στρογγυλοκαθίσει την 1η θέση της βαθμολογίας μετά από 7 ματς πρωταθλήματος με ρεκόρ 6-1-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Τζιόλης, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε (Μαντούρο 70′), Γκολάσα, Τζανδάρης, Μακ, Σαλπιγγίδης (Παπαδόπουλος 63′), Αθανασιάδης(Περέιρα 80′)

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπράβο, Μπατιόν, Μπαλάφας (Μπαρντέρα 64′), Γεωργιάδης (Μπαργκάν 58′), Καλτσάς (Κατίδης 67′), Μπεν, Κάμπορα.

By