Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εντυπωσιακό πέρασμα των μικρών του Ολυμπιακού από το Τορίνο (3-0 τη Γιουβέντους)

Εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης της Γιουβέντους με 3-0 στο Τορίνο, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση των δύο συλλόγων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

thumbnailΣτο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον όμιλο, οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν των Ιταλών με τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πλήρη αξιοποιήση της αριθμητικής υπεροχής, καθώς η Γιουβέντους είχε δύο αποβολές λόγω αντιαθλητικών μαρκαρισμάτων.

Στο 38′ αποβλήθηκε ο Βάργκας με απευθείας κόκκινη και στο 54′ ο Βιτάλε με δεύτερη κίτρινη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 50′ με αυτογκόλ του Ρούσου μετά από προσπάθεια του Σάλιακα. Ο Γαρεφαλάκης στο 76′ και ο Λάτσι στο 83′ πέτυχαν τα άλλα γκολ.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε στους 7 βαθμούς και άφησε την Γιουβέντους στους 4, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League.

Γιουβέντους: Οντέρο, Ντε Μπιάσι (23′ Κόκολο), Βάργκα, Παρόντι, Ρούσος, Πελίνι, Μάτσεκ, Βιτάλε, Μαρζούκ, Κλεμέντσα (40′ Μπλάνκο), Δώνης (18′ Μπουενακάσα).

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (59′ Μανθάτης), Γαρεφαλάκης (79′ Νικολάου), Ιγνατίδης (66′ Βέργος).

By