Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πως πέρασα στο ταξίδι που μου χάρισε το thepaper.gr

Η τυχερή του διαγωνισμού Αφροδίτη Λάγγα, που κέρδισε το τριήμερο στο Cavo Tagoo στέλνει εντυπώσεις και φωτογραφίες από το μοναδικό νησί

18.pisinaΜια εβδομάδα πριν, χάρη στο απρόσμενο δώρο του thepaper.gr ταξιδέψαμε στην μαγευτική Μύκονο.

Αναπολώντας τις στιγμές και μιας και το είχα υποσχεθεί, είπα να σας γράψω τις εντυπώσεις  μου και να σας στείλω και μερικές φωτογραφίες για να πάρετε γεύση!!!

Μαγευτικές παραλίες και πολλές επιλογές, ανάλογα με το τι θες να κάνεις.

Ο αέρας μας περιόρισε λίγο στην επιλογή… αλλά πόσο περιορισμένος μπορείς να είσαι, όταν απολαμβάνεις μπάνιο στον Πάνορμο και στο χαλαρό πρωινό super paradise;;;

Μετά βέβαια να μην πιείς και το ποτάκι σου στην υγειά του thepaper.gr;; (Επειδή το είχες υποσχεθεί, αλλιώς δεν θα έπινες… J )

Χαλαρωτικές στιγμές στην πισίνα του Cavo Tagoo, με τον Γρηγόρη να μας έχει υπό την εποπτεία του για οτιδήποτε χρειαστούμε!!

Απίστευτες κυκλαδίτικες εικόνες όπου κι αν πήγαμε και ατελείωτες βόλτες στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα της Μυκόνου!!

Καφεδάκι στην Μικρή Βενετία την ώρα του ηλιοβασιλέματος, κακαβιά στην Άνω Μερά στην ταβέρνα “Fisherman”  Γιώργος – Μαρίνα (σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα) και ποτάκια στο Caprice εννοείται!!!

Το νησί, σύμφωνα με τους ντόπιους είναι γενικά άδειο εκτός ΣΚ…

Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν οι τιμές παραμένουν προ κρίσης και πουλάνε ακόμα και… «Μυκονιάτικο Αέρα» σε τενεκάκι με 4,5 (!) ευρώ (σας επισυνάπτω και φωτογραφίες).

Όπως και να είναι τα πράγματα… εμάς μας δόθηκε η ευκαιρία με ένα like στο thepaper.gr,  να ταξιδέψουμε και να απολαύσουμε τον Μυκονιάτικο αέρα σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο με άψογο service!!

Ευχαριστούμε το thepaper.gr για το υπέροχο ταξίδι.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας!

Αφροδίτη Λάγγα 

[custom_gallery id=»41159″]

[custom_gallery id=»41170″]

[custom_gallery id=»41182″]

By