Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ενώπιον του ανακριτή ο Ρουπακιάς

Σήμερα η απολογία Ρουπακιά στον ανακριτή για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση

Roupakias katasinosi

Ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος θα απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το υλικό που έχουν συλλέξει οι ανακριτές, φαίνεται ενεργή συμμετοχή του Ρουπακιά στην δομή της εγκληματικής οργάνωσης. Αξιολογούνται παράλληλα καταθέσεις που αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος έχει εμπλακεί και σε άλλες «επιχειρήσεις της Χρυσής Αυγής».

Εν τω μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια Πειραιά ο 32χρονος Χρυσαυγίτης, ο οποίος συνελήφθη για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο 32χρονος φέρεται να βρισκόταν στο αυτοκίνητο του καθ” ομολογίαν δολοφόνου του Φύσσα, Γ.Ρουπακιά, και έφυγε από το σημείο λίγο πριν από τη δολοφονία, αφήνοντας πίσω του το κινητό του.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες στους ανακριτές έχουν φτάσει δεκάδες ακόμη αιτήματα προσώπων από όλη την Ελλάδα, που ζητούν να καταθέσουν ως προστατευόμενοι μάρτυρες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By