Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εξαιρετικοί οι Έλληνες του ΝΒΑ [βίντεο]

[video_embed][/video_embed]Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε ο Κώστας Κουφός φτάνοντας κοντά σε double-double, οι Γκρίζλις όμως δεν απέφυγαν την ήττα από τους Ρόκετς (86-93). Θετικοί Αντετοκούνμπο, Καλάθης.

thumbnail

Απόντος Μαρκ Γκασόλ, ο Έλληνες διεθνής σέντερ αγωνίστηκε για 30:46 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Ρόκετς και ήταν από τους κορυφαίους των «αρκούδων». Δεν είναι μόνο οι 8 πόντοι που σημείωσε με 4/7 δίποντα, αλλά και τα 13 ριμπάουντ, έχοντας προσωπικό του αντίπαλο τον Ντουάιντ Χάουαρντ, ενώ πρόσθεσε στην εξαιρετική του στατιστική και δύο κοψίματα.

Aπό την πλευρά του ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε για 14:18, σημειώνοντας 4 πόντους (2/4 διπ.), ενώ μοίρασε και 3 ασίστ. Οι Ρόκετς ωστόσο που ανέβηκαν στο 10-5, έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από το Μέμφις, παρά την απουσία για δεύτερο σερί ματς του Τζέιμς Χάρντεν. Οι Γκρίζλις (7-7) πλήρωσαν την τραγική τους εικόνα στην τελευταία περίοδο, παρ” ό,τι έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 14 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο (48-34).

 

Για δεύτερο σερί ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 12 λεπτά, οι Μπακς όμως δεν γλίτωσαν τη βαριά ήττα στο Ντιτρόιτ από τους Πίστονς με 113-94. Έξι πόντους σημείωσε ο 19χρονος γκαρντ-φόργουορντ με 2/6 διπ, 2/2 βολές και 4 ριμπάουντ. Για ένατο σερί ματς τα «ελάφια» αποχώρησαν με… σκυμμένο κεφάλι, μένοντας στο 2-11, ενώ οι Πίστονς με τον Τζένινγκς να σκοράρει τέσσερα σερί τρίποντα στην πρώτη περίοδο κόντρα στην πρώην ομάδα του (!) κι έχοντας ακόμα έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ανέβηκαν στο 6-8.

[video_embed][/video_embed]

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

(Visited 1 times, 1 visits today)
By