Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Εγκαύματα 2ου βαθμού στο γλουτό και τη μέση της 14χρονης

1Κακή ήταν η επιλογή μίας 14χρονης μαθήτριας από το Μέιν των ΗΠΑ να τοποθετήσει το κινητό τηλέφωνο στην τσέπη του παντελονιού της. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ βρισκόταν στο σχολείο το iPhone 5C από άγνωστη αιτία πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει εγκαύματα στο γλουτό και τη μέση της μαθήτριας.

Όπως αναφέρει η Morning Sentinel, η 14χρονη άκουσε έναν θόρυβο και είδε καπνούς να την τυλίγουν. Πανικόβλητη, έβγαλε το παντελόνι που φορούσε, το οποίο έπιασε αμέσως φωτιά.

«Η μαθήτρια κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μέσα στον πανικό της, αντιλήφθηκε ότι το παντελόνι της είχε πιάσει φωτιά από το κινητό της», δήλωσε στο έντυπο ο διευθυντής του σχολείου της 14χρονης.

Η μαθήτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε ότι είχε υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού, ενώ αφού εξετάστηκε από γιατρούς επέστρεψε σπίτι της λίγη ώρα αργότερα.

Η μητέρα της, Τζούντι Μίλιγκαν, σε κατάσταση σοκ δήλωσε πως εκείνη δώρισε στην κόρη της τοiPhone 5C πριν δύο μήνες.

Σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσίευσε η Morning Sentinel, το κινητό τηλέφωνο φαίνεται να έχει αλλοιωθεί.

Την ίδια ώρα, η Apple δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, ενώ ειδικός σε επισκευές προϊόντων τηςApple εμφανίστηκε έκπληκτος όταν έμαθε την είδηση.

Όπως είπε πολλοί καταναλωτές διαπιστώνουν πρόβλημα στο κινητό τους έπειτα από κακή λειτουργία της μπαταρίας από παρατεταμένη χρήση, ωστόσο πρόκειται για εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό εφόσον αφορά σε σχετικά καινούρια συσκευή.

By