Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ σε media για το θέμα των ευρωεκλογών

Συνεχίζεται η ένταση στην Κουμουνδούρου μετά από τα γεγονότα με την Σαμπίχα Σουλεϊμάν

ta-grafeia-tou-syriza-stin-plateia-koumoundourou-sima-logotupo

Στην αντεπίθεση θέλει να περάσει η αξιωματική αντιπολίτευση, μετά από τα όσα συνέβησαν σχετικά με την Σαμπιχά Σουλεϊμάν, μέσω non paper που διακίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη στάση ορισμένων ΜΜΕ.

Σε σημείωμά του με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει αρνητικά τη στάση ΜΜΕ γιατί δεν δείχνουν το ίδιο «ενδιαφέρον» για επικρίσεις που έχει δεχθεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα, η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει με ένα ιδιαίτερο «ενδιαφέρον» για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εκ μέρους ΜΜΕ συγκεκριμένης κατεύθυνσης. Δηλαδή, προσθέτει, «προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν χρήζει αντίστοιχης προσοχής το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ούτε υπάρχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τις πρωτοφανείς συγκρούσεις μεταξύ των κεντρικών στελεχών του κυβερνητικού κόμματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται δηλώσεις στελεχών της ΝΔ που άσκησαν κριτική στο ψηφοδέλτιο του κόμματός τους επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι αυτό «υποτιμά τους ψηφοφόρους», ενώ ο κ. Αντώναρος με τη σειρά του κάλεσε να «μαυριστούν» από τους ψηφοφόρους, οι υποψήφιοι «δήθεν τηλεαστέρες», οι «μαϊντανοί», «αλεξιπτωτιστές και άλλα φρούτα”».

Απαντώντας στους επικριτές του πρωθυπουργού, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ «το φιλοσαμαρικό «antinews» τους κατηγορεί ως «πέμπτη φάλαγγα» και ως «μασκαράδες». Επίσης αναφέρει και την πρόσφατη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει συγχωρέσει τον κ. Σαμαρά για την πτώση της κυβέρνησής του το 1993.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει, τέλος, ότι «σε αντίθεση με μια εικόνα εσωκομματικών «φατριών» όπου η καθεμία παλεύει για την εξουσία στο εσωτερικό του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει την πολιτική σημασία των επερχόμενων εκλογών για τις ζωές των πολιτών και την πορεία της Ευρώπης».

 

By