Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση Καμίνη κατά Σπηλιωτόπουλου για το τζαμί

 Αναφερόμενος στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο κ. Καμίνης είπε συγκεκριμένα  ότι όταν έπρεπε να αντιμετωπίσει το ζήτημα, ως υπουργός Παιδείας, «έκανε την πάπια» 

kaminis

Νέα επίθεση κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το θέμα του τζαμιού και το δημοψήφισμα εξαπέλυσε σήμερα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο  Γιώργος Καμίνης. 

Ο κ. Καμίνης εκτίμησε πως δεν είναι τυχαίο το οτι κάθε φορά που υπάρχει συζήτηση για το τέμενος στην Αθήνα, ανακινείται και το θέμα της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί. «Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει οτι (τα δύο θέματα) έχουν σχέση» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο κ. Καμίνης είπε συγκεκριμένα  ότι όταν έπρεπε να αντιμετωπίσει το ζήτημα, ως υπουργός Παιδείας, «έκανε την πάπια», εξηγώντας ότι ο δήμος δεν μπορεί να ελέγξει τα 120 παράνομα τζαμιά που υπάρχουν στην Αθήνα, γιατί είναι αρμοδιότητα του υπουργείου.

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έκανε τίποτα, διαρκώς φυγομαχεί» τόνισε  και σημείωσε ότι μετά από δεκαετίες που είναι σε εκκρεμότητα, πρέπει να γίνει ένα τέμενος στην Αθήνα και να μην πανικοβάλουμε τους ανθρώπους.

Αναφερόμενος στις πορείες και τις διαδηλώσεις, είπε ότι η Αθήνα είναι πόλη που έχει υποφέρει από τρεις πορείες των 50-100 ανθρώπων την ημέρα, είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι ευθύνες υπάρχουν και στην αστυνομία για το κλείσιμο των δρόμων.

Τόνισε ότι πρέπει να συμφωνηθεί ένα πλαίσιο και ο δήμος έχει εκπονήσει ένα νομοσχέδιο φιλελεύθερο, με καθηγητές της πρώτης γραμμής και το κατέθεσε στην Βουλή για ψήφιση.

Ο κ. Σακελλαρίδης, λέει να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο γιατί οι άνθρωποι θα αυτορυθμιστούν, αλλά οι άνθρωποι δεν αυτορυθμίζονται πάντα, είπε ο δήμαρχος Αθηναίων. «Είμαι απολύτως υπερήφανος για αυτά που έκανα στην Αθήνα», σημείωσε επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων.

By