Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίθεση Κεδίκογλου κατά ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κεδίκογλου με αφορμή την απόφαση της κεντρικής επιτροπής

nd syriza

Με αφορμή την απόφαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το Μέγαρο Μαξίμου το επόμενο διάστημα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτάσεις, παρά μόνο συνταγές καθεστώτων που κατέρρευσαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμμάχους στην Ευρώπη, παρά μόνο περιθωριακούς αντιευρωπαϊστές.  Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί καν να πείσει τις συνιστώσες του να συμφωνήσουν στον ορισμό της τρομοκρατίας. Είναι φυσικό λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να πιστεύει ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον του…», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κεδίκογλου.

Η απόφαση της πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε ότι όπως έγραφε το thepaper.g το επόμενο διάστημα η Κουμουνδούρου θα επικεντρώσει σε δύο βασικά μέτωπα, την εξεταστική για τα υποβρύχια και την οικονομία, θεωρώντας ότι όσο εντείνεται το οικονομικό αδιέξοδο με την πίεση για λήψη νέων μέτρων, τόσο η κυβέρνηση θα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει πολώνοντας το κλίμα και στοχοποιώντας την αριστερά.

Στη Νέα Δημοκρατία από την άλλη επενδύουν ιδιαίτερα στην αποδόμηση της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για την Κομισιόν με την ανάδειξη των αντιευρωπαϊκών θέσεων των κομμάτων μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στις διαφωνίες εντός του ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By