Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση Μίχαλου κατά Χατζηδάκη

Μύδρους κατά του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων, Κωνσταντίνος Μίχαλος

mixalos

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Money Show, με θέμα «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις & Επιχειρηματικότητα», ο Κων. Μίχαλος κατήγγειλε ότι «ο υπουργός Ανάπτυξης έχει αποδεχθεί χωρίς διαβούλευση τη δήθεν εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ η οποία συντάχθηκε», όπως είπε, «από εταιρεία στην οποία εργάζονται συνεργάτες του Κωστή Χατζηδάκη».

Σύμφωνα με τον Κων. Μίχαλο, ο Κωστής Χατζηδάκης συμπεριφέρεται ως «βασιλικότερος του βασιλέως», προσθέτοντας ότι όσο είναι υπουργός, «βλάπτεται το όραμα της ανάπτυξης».

Οσον αφορά την κατάργηση της υποχρεωτικότητας εγγραφής στα επιμελητήρια, εξέφρασε την άποψη ότι αν εφαρμοσθεί θα ισοδυναμεί με λουκέτο για αυτά και με στόχο την ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, αποκάλυψε ότι ήδη έχουν συγκεντρωθεί 175 υπογραφές βουλευτών από όλα τα κόμματα. Εκτίμησε μάλιστα ότι οι υπογραφές θα αυξηθούν σε 180 και κάλεσε τον υπουργό να φέρει την τροπολογία στη Βουλή, για να μην μιλάμε, είπε χαρακτηριστικά, για «κοινοβουλευτική δικτατορία».

 

By