Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επίθεση Πιπιλή σε Τσίπρα για τον Μουλόπουλο

Με αφορμή το άρθρο κατά Τατσόπουλου κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για αμνησία και τον αρθρογράφο «άθλιο σεξιστή, γελοίο και ομοφοβικό»

pipiliΕπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βασίλη Μουλόπουλο εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή το άρθρο του δεύτερου για τον Πέτρο Τατσόπουλο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας που φέρεται ως ο μεγαλύτερος πολέμιος της διαπλοκής των μέσων ενημέρωσης, το 2009 έβαλε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του τον δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο, πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΔΟΛ. Επί δεκαετίες οικογενειακώς απολάμβανε την εξουσία και τη διαπλοκή, ενώ δεν ντρεπόταν να εκτελεί τις εντολές της διαπλοκής» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για αμνησία του Αλεξη Τσίπρα.

«Η Αυγή έκανε πόλεμο σκληρό στον Χαντζόπουλο και κατηγορεί τον Τατσόπουλο ότι βγήκε εκτός γραμμής. Για μένα όταν ο Μουλόπουλος αποκαλεί έναν άνδρα πατέρα δυο παιδιών «βιζιτού», είναι ο πιο άθλιος σεξιστής, γελοίος και ομοφοβικός. Όταν λες έναν βουλευτή σου – άνδρα, και τον λες «βιζιτού», δεν θα μπορούσε να γράψει ένας Συριζαίος ότι είναι «σεξιστής και ομοφοβικός»;» διερωτήθηκε η Φ. Πιπιλή.

Πάντως ο κ. Τατσόπουλος, με αφορμή το καυστικό άρθρο του Β. Μουλόπουλου στην Αυγή, στο οποίο τον χαρακτήρισε «γελωτοποιό του ΣΥΡΙΖΑ», με παρέμβασή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε: «O γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων». Η τοποθέτηση του Πέτρου Τατσόπουλου ουσιαστικά επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας πως η συνεδρίαση της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι το λιγότερο επεισοδιακή, με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…

Την… τιμητική του αναμένεται να έχει ο  Πέτρος Τατσόπουλος, σε μία συνεδρίαση που αναμένεται να εξελιχθεί σε θυελλώδη. Στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν επαναλάβει πολλές φορές την θέση της ηγεσίας του κόμματος, στη λογική του «τα εν οίκω μη εν δήμω». Ωστόσο, ο γραμματέας του κόμματος, Νίκος Βούτσης, έχει φροντίσει από την περασμένη εβδομάδα να δώσει μία γεύση από το δυναμιτισμένο κλίμα που θα επικρατήσει στην συνεδρίαση της ΚΟ, παραδεχόμενος πως «υπάρχει θέμα με τον Πέτρο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By