Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση πολιτικού εκβιασμού καταγγέλλει ο Γ. Σακελλαρίδης

«Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου»

sakellaridis600_170314

Για επίθεση πολιτικού εκβιασμού σε βάρος του, «αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών» κάνει λόγο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», τονίζει ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε τέτοιες πρακτικές:

«Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας. Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου. Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη.

Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται» υπογραμμίζει ο κ. Σακελλαρίδης.

By