Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα… από Σανγκάη

Τι είπε ο Πρωθυπουργός σε συζήτηση του με δημοσιογράφους.

samaras china3Σε συνομιλία που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τους δημοσιογράφους, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το ελληνο-κινεζικό επιχειρηματικού φόρουμ στη Σανγκάη κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως υπονομεύει την πρόοδο της χώρας, ενώ έκανε λόγο και για μικροκομματικές σκοπιμότητες.

«Υπάρχουν διάφοροι που για μικροκομματικούς λόγους θέλουν να αποτύχουμε. Δεν πρόκειται να τους κάνουμε τη χάρη. Δεν θα κάνω πίσω», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στους δημοσιογράφους αναφορικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρος για τη λαϊκή στήριξη του κυβερνητκού έργου που ηγείται αναφορικά με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως  «Ούτε ο λαός θα τους επιτρέψει να ακυρώσουν όσα κάνουμε».

«Η στόχευση μας ήταν οι επενδύσεις» είπε ο πρωθυπουργός, ενώ νωρίτερα κατά την ομιλία του στο επιχειρηματικό φόρουμ κάλεσε τους Κινέζους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας. «Από αυτό το ταξίδι βγήκαν μόνο θετικά στοιχεία» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας στους δημοσιογράφους πως επικεντρώνεται μόνο στο μέλλον και σε νέες επενδύσεις προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

By