Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επίθεση της Χ.Α. για τα Σώματα Ασφαλείας

Προκλητική δήλωση του Χρ. Παππά  – Απάντηση από Βορίδη

pappasΒΟΥΛΗ

Νέα πρόκληση της ΧΑ στη Βουλή, μια ημέρα μετά τις σιβυλλικές δηλώσεις του αρχηγού της Ν. Μιχαλολιάκου. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νεοναζιστικού μορφώματος κάλεσε την κυβέρνηση να μην αναμειγνύεται στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Θέλω να πω σε όλους εσάς του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, που αποκαλύπτεστε και είστε του αντισυνταγματικού τόξου και κατηγορείτε και λέτε περί ναζιστικής θεωρίας, κάτω τα χέρια από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί θα βυθίσετε τη χώρα στο χάος, ανήκουν σε όλο τον ελληνικό λαό», είπε ο Χρ. Παππάς και αποχώρησε από την αίθουσα.

Τα λεγόμενα του προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντος Γ. Τραγάκη αλλά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μ. Βορίδη που επεσήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία, τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν χρειάζονται προστασία. «Έχουν πολιτικούς προϊσταμένους, νομοθετικό πλαίσιο και όλα λειτουργούν όπως πρέπει», τόνισε και πρόσθεσε: «προστάτες δεν χρειάζονται, αυτά φέρνει άλλες πρακτικές στη μνήμη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By