Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Δένδια στην ΑΣΔΕΝ

«η πατρίδα θα συνέλθει, θα μπορέσει να σας ανταποδώσει αυτό που κάνετε για αυτήν»

dendias-xios5

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε την Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), που εδρεύει στο Στρατόπεδο Σακέττα.

Η σημερινή επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών περιοδειών του σε μείζονες σχηματισμούς και στρατιωτικά φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Δένδιας είχε τηλεδιάσκεψη με τους διοικητές σχηματισμών, μονάδων και επιτηρητικών φυλακίων, της ζώνης ευθύνης της ΑΣΔΕΝ. Σε δήλωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν πυλώνα σταθερότητας αλλά και υπερηφάνειας για την ελληνική κοινωνία.

«Κι αν έχουμε μία υποχρέωση είναι να μην απογοητεύσουμε μια κοινωνία η οποία έχει υποστεί σκληρά πλήγματα στην περηφάνια της». Ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ελπίδα, «ότι η πατρίδα θα συνέλθει, θα μπορέσει να σας ανταποδώσει αυτό που κάνετε για αυτήν», εκτίμησε, ότι έχει αναστραφεί η πορεία της χώρας και διαβεβαίωσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι είναι στη διάθεσή τους για τα μεγάλα αλλά και για τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

«Για να βοηθήσω να γίνει η ζωή σας καλύτερη, για να μπορέσετε να πράξετε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που περιμένει η πατρίδα από εσάς», ανέφερε. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς, ενώ τη λεπτομερή ενημέρωση του έκαναν ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος και ο επιτελάρχης, ταξίαρχος Γεώργιος Βύνιος.

By