Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επανεμφανίστηκαν οι Ρούπα και Μαζιώτης

Με ένα κείμενο τους, που ανήρτησαν στο indymedia, κάνουν την επανεμφάνιση τους οι καταζητούμενοι για τρομοκρατία Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης

maziotsi_roupa622

Το κείμενο αφορά τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ένοπλη συμπλοκή στην Δάφνη όπου έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρος Φούντας . «Πριν τέσσερα χρόνια ο σύντροφος Λάμπρος Φούντας έδωσε τη ζωή του σε μια πολιτική προσπάθεια να μην γίνει η εξαθλίωση όρος ζωής, να μην θυσιάζονται άνθρωποι για την σωτηρία του συστήματος» αναφέρουν και προσθέτουν ότι «Ζει και θα ζει ως σύμβολο και φάρος της Επανάστασης.»

Στο κείμενο της διαδικτυακής προκήρυξης κάνουν εκτενή αναφορά στην πρόσφατη απόφαση για επικήρυξη τους με δύο εκατομμύρια ευρώ και στρέφονται εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζοντας τον «αρχικεφαλοκυνηγό».

Επίσης, κάνουν αναφορά και στα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τις νέες ειδικές φυλακές υψίστης ασφαλείας και για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ.

Διευκρινίζουν ότι δεν έχουν σχέση με την οργάνωση ΟΛΑ και χαρακτηρίζουν αυθαίρετη την εμπλοκή των ονομάτων τους στην οργάνωση.

Καταλήγοντας, τονίζουν «πάντως, για κάθε πιθανή μελλοντική αναφορά των ονομάτων μας σε γεγονότα και σχήματα άσχετα με εμάς, αυτό που θέλουμε ρητώς και κατηγορηματικώς να ξεκαθαρίσουμε είναι πως η ίδια η ιστορία μας είναι τελικά αυτή που ανατρέπει τους όποιους ανυπόστατους ισχυρισμούς του κρατικού μηχανισμού για εμάς και τις πολιτικές επιλογές μας.»

By