Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός εν μέσω επεισοδίων [βίντεο]

Εκκενώθηκε το ΣΕΦ περίπου 1:30 πριν το τέλος του τελικού λόγω επεισοδίων.

sef1520773-thumb-largeΜεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ, πριν, αλλά και κατά την διάρκεια του 3ου τελικού, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Όλα ξεκίνησαν περίπου 1 ώρα πριν το τζάμπολ, όταν μία ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στον αγωνιστικό, έφτασε σε μία κάμερα του ΣΚΑΙ και την κατέστρεψε ολοσχερώς…

Στη συνέχεια, την ώρα, που οι φιλοξενούμενοι βγήκαν για προθέρμανση ο Μάικ Μπράμος δέχθηκε μία φωτοβολίδα στο πόδι, με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως για τα αποδυτήρια.

Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και συμμετείχε κανονικά στο ματς, το οποίο διακόπηκε 1:30 περίπου πριν το τέλος του, με το σκορ να είναι 76-72 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Σε εκείνο το σημείο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν και πάλι στο γήπεδο, έφτασαν πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και άρχισαν να πετάνε φωτοβολίες, δυναμίτες και πέτρες προς τους παίκτες.

Μόλις εκείνοι με εντολή των διαιτητών, άρχισαν να κατευθύνονται προς την φυσούνα για να αποχωρήσουν, δέχθηκαν νέα επίθεση, μόνο που αυτή την φορά ήταν εξ επαφής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο γιατρός του «τριφυλλιού», αλλά και ο βοηθός φροντιστή της ομάδας.

Έτσι, οι διαιτητές δεν είχαν άλλη επιλογή, από το να δώσουν εντολή να εκκενωθεί το γήπεδο. Ωστόσο 100 άτομα δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα από το ΣΕΦ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στις 00:03 όταν οι διαιτητές βγήκαν για τον τελευταίο έλεγχο, να αποφασίσουν να το διακόψουν οριστικά εις βάρος των γηπεδούχων.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-0 στις νίκες και κατέκτησε το Πρωτάθλημα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By