Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επεισόδια στο Νοσοκομείο του Ρίου

Συγγενείς νεκρής χτύπησαν νεκροτόμο και προκάλεσαν ζημιές στο κτίριο

pgnp-nosokomeio-riou

Πανικός επικράτησε σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο του Ρίου, με τους συγγενείς γυναίκας, που είχε βάλει τέλος στη ζωή της στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, να επιτίθενται στον νεκροτόμο, χτυπώντας τον με κατσαβίδι στο κεφάλι και να προκαλούν φθορές στον χώρο του νεκροτομείου.

Η γυναίκα ρομά, βρέθηκε απαγχονισμένη το πρωί στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Όταν έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός, συγγενείς της συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να θρηνήσουν τον χαμό της. Η σωρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου προκλήθηκε ένταση, καθώς οι συγγενείς και φίλοι ζητούσαν επίμονα να την δουν. Ο υπάλληλος, όμως, τους ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Αυτό τους εξόργισε και του επιτέθηκαν με κατσαβίδι, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο νεκροτόμος παρουσίασε κρίσεις επιληψίας από το χτύπημα ενώ οι συγγενείς προκάλεσαν ζημιές στον χώρο, σπάζοντας τζάμια και έπιπλα.

«Ποιος θα απολογηθεί στον εργαζόμενο που αυτή την ώρα υποφέρει και ποιος θα πληρώσει τις ζημιές του κτιρίου; Ας ψάξουν αλλού τους υπαίτιους για τον πόνο της οικογένειά τους, όχι στους εργαζόμενους και τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου. Η Αστυνομία οφείλει να κάνει άμεσα τη δουλειά της και να συλλάβει τους υπευθύνους» δήλωσε ο κ. Μπονάνος, ο οποίος επικοινώνησε με τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή, απαιτώντας να συλληφθούν άμεσα οι υπαίτιοι.

By