Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επεκτείνεται στη Ν. Αμερική η Sunlight

Συμφωνία με την κυβέρνηση του Εκουαδόρ για μπαταρίες υποβρυχίων

1268

Η Sunlight συνεχίζει τις κινήσεις στην αγορά της νότιας Αμερικής, καθώς μετά από τη συμφωνία με την κυβέρνηση του Περού, η εταιρία του Πάνου Γερμανού «τα βρήκε» με το υπουργείο Άμυνας του Εκουαδόρ για μπαταρίες υποβρυχίου τύπου 209, η παράδοση των οποίων αναμένεται εντός του 2015.

Σε σχετική ανακοίνωση της Sunlight αναφέρεται πως «η επιτυχής έκβαση του διαγωνισμού για τη Sunlight επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την καλή φήμη και τεχνογνωσία της εταιρείας σε παγκόσμια κλίμακα η οποία αποτελεί πλέον τον πρώτο προμηθευτή σε μπαταρίες υποβρυχίων και τορπιλών στον κόσμο. Συγκεκριμένα, έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία για την προμήθεια μπαταριών υποβρυχίων με χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ολλανδία, το Περού, η Ουκρανία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν, η Νότια Αφρική, η Κορέα κ.α.».

Μέσα από την ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής, η εταιρεία έχει δημιουργήσει 25 διαφορετικούς τύπους στοιχείων (cells), ενώ έχει ήδη παραδώσει περισσότερες από 51 συστοιχίες συσσωρευτών υποβρυχίων στους ναυτικούς στόλους πολλών χωρών ανά τον κόσμο, ξεπερνώντας συνολικά τα 20.000 στοιχεία μπαταρίας.

 

By