Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επερχόμενη «Μικρή Επανάσταση» για το Facebook

Αναιρεί τη δέσμευση που έχει επιβάλλει, να μην μπορεί κάποιος να ανοίγει λογαριασμό παρά μόνο με διακριτά στοιχεία ταυτότητας

facebook

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείοBloomberg, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την απόφαση του να αναιρέσει τη δέσμευση που έχει επιβάλλει, να μην μπορεί κάποιος να ανοίγει λογαριασμό παρά μόνο με διακριτά στοιχεία ταυτότητας.

Αυτό σημαίνει πως το Facebook πλέον θα επιτρέπει σε ανθρώπους να το χρησιμοποιούν, τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς να απαιτεί το πραγματικό όνομά τους. «Πολλά πράγματα που είναι υποχρεωμένος να κάνει κάποιος υπό το καθεστώς της επωνυμίας, ενδεχομένως τον δυσκολεύουν. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να χαλαρώσουμε λιγάκι», σχολίασε ο ίδιος.

Σχετικά με την απήχηση του Facebook που σημειώνει φθίνουσα πορεία χρόνο με το χρόνο, ο Ζούκερμπεργκ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον, κάνοντας λόγο για μια επερχόμενη «μικρή επανάσταση».Αν και έχει συναίσθηση πως τα περιθώρια ουσιαστικών ελιγμών είναι ελάχιστα, το αφεντικό του Facebook προσδοκά πως οι αλλαγές αυτές θα βοηθήσουν το συγκεκριμένο social media να… ενηλικιωθεί γρήγορα, κερδίζοντας όχι μόνο χρόνο αλλά και τους χρήστες του πίσω.

By