Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επική γκάφα του DJ της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο «DJ Breakbot» έπαιξε στο ντέρμπι των Παριζιάνων με την Μονακό το αγαπημένο τραγούδι των οπαδών της Μαρσέιγ.

Screen-shot-2012-01-24-at-5Όταν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν ζητούσαν από τον γνωστό DJ «Breakbot» να αναλάβει το μουσικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Μονακό, σε καμία περίπτωση δεν φαντάζονταν το λάθος που θα έκανε…

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, επέλεξε να βάλει το «Jump» του Van Halen, μη γνωρίζοντας όμως οτι το συγκεκριμένο κομμάτι έχει συνδεθεί με την μισητή αντίπαλο Μαρσέιγ, η οποία το χρησιμοποιεί στο «Βελοντρόμ» κατά την διάρκεια της προθέρμανσης…

Σαν να παίζει δηλαδή το «Μόνη ξανά δεν θα σ” αφήσω» που έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ή το «Περαία μου, Περαία μου» στην Λεωφόρο.

Όταν οι φίλαθλοι της Παρί άκουσαν τα πρώτα δευτερόλεπτα του τραγουδιού άρχισαν αμέσως να αποδοκιμάζουν, με τον DJ να το αλλάζει αμέσως και τους ανθρώπους της ομάδας να τον ενημερώνουν για την ιστορία του.

Λίγη ώρα αργότερα, απολογήθηκε μέσω Twitter, γράφοντας: «Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν, που τους προσέβαλα χθες στο “Παρκ Ντε Πρενς”. Δεν γνώριζα το συμβολισμό του “Jump. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση ηθελημένο. “Mea culpa” και ευχαριστώ την Παρί Σεν Ζερμέν για την υπέροχη βραδιά»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By