Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επικοινωνία με συγγενή των «Πυρήνων» είχε ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στη ΓΑΔΑ μετέβη το πρωί ο πατέρας των Μιχάλη και Γιώργου Νικολόπουλου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το τηλεφώνημα που δέχτηκε

xristodoulos xirosΩς στοιχείο που σύμφωνα με τους αστυνομικούς ισχυροποιεί το σενάριο συνεργασίας του Χριστόδουλου Ξηρού με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» αντιμετωπίζεται το τηλεφώνημα που έκανε ο φυγάς σε συγγενή προφυλακισμένων μελών της οργάνωσης.

Η ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων του Ξηρού από τη φυλακή έδειξε ότι ο «Μανώλης» της 17Ν είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα των Μιχάλη και Γιώργου Νικολόπουλου, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Για το λόγο αυτό ο κ. Νικολόπουλος μετέβη το πρωί στο κτίριο της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει στοιχεία για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος που έγινε η επικοινωνία ήταν για να του ευχηθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός «χρόνια πολλά».

Η γνωριμία των δύο ανδρών, σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο κ. Νικολόπουλος, έγινε κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στις Φυλακές Κορυδαλλού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By