Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιλέγει εκ νέου την Aplha Bank η American Express

Έπεσαν υπογραφές στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο εταιριών

alpha bank800

Την πολυετή συνεργασία τους ανανέωσαν η Alpha Bank και η American Express. Με την ανανέωση της εν λόγω συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε από το 1995, η Alpha Bank παραμένει ο συνεργάτης της American Express στην ελληνική αγορά, τόσο στον τομέα της εκδόσεως προϊόντων καρτών όσο και στον τομέα της αποδοχής καρτών από τις επιχειρήσεις.

Η ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας υπεγράφη στην Αθήνα από τον κ. Γεώργιο Κ. Αρώνη, Γενικό Διευθυντή Retail Banking της Alpha Bank και τον κ. Peter Wright, Executive Vice-President Card Services EMEA της American Express.

Σύμφωνα με σχετική ανακοινώση με τον τρόπο αυτόν, επισφραγίζεται η εμπιστοσύνη της American Express στην Alpha Bank ως επιλεγμένο της συνεργάτη. Η συνεργασία αυτή θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της American Express στην Ελλάδα, τοποθετώντας την τεχνολογία στο επίκεντρο των εξελίξεων στον χώρο των καρτών πληρωμών.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται η ισχυρή δέσμευση των δύο πλευρών για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τις διαρκώς εξελισσόμενες σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα 12 προϊόντα καρτών American Express, εκδόσεως Alpha Bank, τα οποία χαρακτηρίζονται από τα ιδιαίτερα προνόμια και τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρουν στους Πελάτες, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των αναγκών των καταναλωτών (χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, κάρτες συνεργασίας με μεγάλες επιχειρήσεις, εταιρικές κάρτες).

Από τους πλέον επιτυχημένους “σταθμούς” στη συνεργασία της Alpha Bank με την American Express, αποτελεί η έκδοση της χρεωστικής κάρτας Enter Bonus American Express στα τέλη του 2011, η οποία σχεδιάσθηκε προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη των καταναλωτών για έλεγχο των οικονομικών τους, παρέχοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα επιβραβεύσεως για τις αγορές τους, μέσω του Προγράμματος Bonus.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By