Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επιμένει ο Δρίτσας στις καταγγελίες του κατά Μώραλη

Μιλώντας το πρωί στο ντιμπέιτ των υποψηφίων του Πειραιά που διοργάνωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Δρίτσας παρουσίασε έγγραφα-αποδείξεις υπογραμμίζοντας ότι το θέμα ειναι πολύ σοβαρό

dritsas2

Επιμένει ο Θοδωρής Δρίτσας στις καταγγελίες του που έχουν προκαλέσει σάλο ότι το υπουργείο Παιδείας ταχυδρομούσε με χρήματα του ελληνικού δημοσίου προεκλογικό υλικό του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Μιλώντας το πρωί στο ντιμπέιτ των υποψηφίων του Πειραιά που διοργάνωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Δρίτσας παρουσίασε έγγραφα-αποδείξεις υπογραμμίζοντας ότι το θέμα ειναι πολύ σοβαρό. Απαντώντας ο κ. Μώραλης έκανε λόγο για κακόγουστο αστείο και υποστήριξε ότι ο κ. Δριτσας έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.Τα υπόλοιπα είπε είναι θέμα του ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας.

Ο κ. Μώραλης επιβεβαίωσε και τη συνάντηση του υποψηφίου δημοτικού του Συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη με την υποψήφια Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

«Ειναι κακό ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σαν τον κύριο Μαρινάκη να θέλει να συζητήσει με την κυρία Δούρου για τα βασικά προβλήματα της πόλης», διερωτήθηκε ο κ. Μόραλης.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ, ο κ. Δρίτσας τόνισε πως έχει αποδείξεις ότι εστάλησαν από το υπουργείο Παιδείας φάκελοι για τη συγκέντρωση Μώραλη, Μαρινάκη, Νταϊφά προς συγκεκριμένους παραλήπτες και ζήτησε να λογοδοτήσει το υπουργείο.

πηγή: skai.gr 

By