Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Στους διαστρεβλωτές των απόψεών μου, να θυμίσω ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»

Επιστολή του Μανώλη Γλέζου από το νοσοκομείο προς το Προεδρείο της Βουλής και τους βουλευτές

lafazanis

Για διαστρέβλωση και εκμετάλλευση των θέσεων του, προκειμένου να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα ο Μανώλης Γλέζος.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που έχει προκαλέσει αρκετές φορές αίσθηση με τις δηλώσεις του, με πιο πρόσφατη εκείνη στην οποία σημείωσε ότι «η απάντηση μας δεν είναι πειστική για το που θα βρούμε τα λεφτά», επιχειρεί να δώσει ένα φρένο σε όλους εκείνους που τον επικαλούνται στην κριτική τους προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η εκμετάλλευση των απόψεών μου από την κυβέρνηση για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιδεοντολογική πολιτική πράξη», αναφέρει σε μήνυμα του που ανέγνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου, η οποία απευθύνεται στο Προεδρείο της Βουλής και τους βουλευτές, έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, ωσεί παρών σας απευθύνω έκκληση να σκεφτείτε ότι: Ο Προμηθέας έδωσε το φως στους ανθρώπους και τον κάρφωσαν στον Καύκασο το Κράτος και η Βία. Ο Ελληνικός Λαός άναψε ένα κερί πληροφόρησης, ενημέρωσης και πολιτισμού. Το έσβησαν το Κράτος και η Βία.

Αυταπατώνται. Κανένας δεν μπορεί και δεν θα καταφέρει να φιμώσει τη διαμαρτυρία του ελληνικού λαού στα λαοκτόνα μέτρα τους.

Ανέσπερον καταυγάζει το φως της ελπίδας.

Επιπρόσθετα, είναι υποχρεωμένος να σας αναφέρω ότι ο λόγος μου ήταν και είναι σαφής. Στους διαστρεβλωτές των απόψεών μου θέλω μόνο να θυμίσω ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Η εκμετάλλευση από Συναδέλφους της Κυβέρνησης των απόψεών μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αντιδεοντολογική πολιτική πράξη.

Ευχαριστώ, Μανώλης Γλέζος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By