Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιστροφή Μήτρογλου στον Ολυμπιακό

Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιστροφή του Μήτρογλου στους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι, καθώς η Φούλαμ χρωστάει πολλά χρήματα στον Ολυμπιακό.

mitrogoal-900x753
Πολύ πιθανή είναι, μετά τον υποβιβασμό της Φούλαμ η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.fulham.vitalfootball.co.uk. .

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της περσινής σεζόν, που ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό της Φούλαμ, ήταν η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου έναντι 12,4 εκ. βρετανικών λιρών. Πραγματοποίησε μόλις τρεις εμφανίσεις και απέτυχε να βρει δίχτυα. Η Φούλαμ χρωστάει ακόμη ένα πολύ μεγάλο μέρος των συμφωνηθέντων στον Ολυμπιακό και ο παίκτης θα πωληθεί, πιθανότατα πίσω στους Έλληνες. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν θα δρομολογηθεί οριστικά πριν ο Μήτρογλου ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας στο προσεχές Μουντιάλ».

Απ’ τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται τίποτε σχετικά με το θέμα, τη στιγμή μάλιστα που γίνονται προσπάθειες να κλείσει τον Φιμπόγκανσον για την κορυφή της επίθεσης. Πάντως, το θέμα του Έλληνα διεθνή στράϊκερ, έχει πολύ μέλλον.

By