Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Επιτέλους… τίτλοι τέλους για την περιπέτεια της ΑΕΚ

Η Ένωση έκλεισε νικηφόρα την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της

8cfc9fc1-7f2b-4d5f-a355-a665b6e91c27_3

Η παρένθεση της Γ’ Εθνικής έκλεισε για την ΑΕΚ με τη νίκη της, λίγη ώρα πριν, στο ΟΑΚΑ επί του Πανναξιακού (με 3-1) και την κατάληψη –όπως αναμενόταν- της πρώτης θέσης στον έκτο όμιλο της κατηγορίας.

Φινάλε λοιπόν μιας σαιζόν που περνά στα μαύρα …κατάστιχα της ιστορίας της για την Ένωση –μιας περιόδου που θέλει να ξεχάσει και μάλιστα γρήγορα.

Με 24 νίκες σε 28 ματς και με 80 γκολ στο ενεργητικό της, η συγκομιδή ήταν ικανοποιητική για «την ΑΕΚ της Γ” Εθνικής» που καλείται άμεσα να δουλέψει τα πλάνα της για τη νέα περίοδο (και …περιπέτεια) στα γήπεδα της (πολύ δύσκολης) FootballLeague, με τον Τραϊανό Δέλλα και πάλι στον πάγκο της.

Για την ιστορία, οι συνθέσεις των ομάδων στο τελευταίο –στη Γ’ Εθνική- παιχνίδι της ΑΕΚ με την ομάδα της Νάξου (τα γκολ: 2 ο Ανάκογλου, το άλλο ο Βλαχομήτρος –είχε μειώσει σε 2-1 η Νάξος με τον Ρόβα).

ΑΕΚ: Ντούνης, Γεωργέας (56′ Βιδάλης), Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο (56′ Βλαχομήτρος), Κορδέρο, Γροντής, Τζανετόπουλος, Πόποβιτς (56′ Τσέλιος), Ανάκογλου, Πλατέλλας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου (58′ Σάντα), Παναγιωτίδης, Μεσημέρης (46′ Βούλγαρης), Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογέρης, Χαμηλοθώρης, Λίμα (78′ Ευριπιώτης), Ρόβας.

Βαγγέλης Μελέκογλου

By