Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις αντεξουσιαστών για όπλα και πυρομαχικά

Στο φουλ οι μηχανές της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έρευνες σε σπίτια αντεξουσιαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου αναζητούνται όπλα και πυρομαχικά

astynomia650_011113

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας βρίσκεται σε εξέλιξη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με έρευνες σε σπίτια, έπειτα από πληροφορίες για την ύπαρξη όπλων και πυρομαχικών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σε σπίτι ατόμου στην περιοχή των Εξαρχείων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια.

Το εν λόγω άτομο, που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, συνελήφθη. Το πρωί έγινε έρευνα σε σπίτι συγγενικού προσώπου του Χριστόδουλου Ξηρού χωρίς αποτέλεσμα.

Σύλληψη και στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, σε άλλο σπίτι το οποίο ερευνήθηκε στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, χασίς και κοκαΐνη, μία σιδερογροθιά, δύο σπρέι πιπεριού και ένα αεροβόλο πιστόλι. Ο κάτοχός τους συνελήφθη. Οι έρευνες συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωσή τους αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:
«Συναγερμός» στις αρχές μετά το βίντεο και την επιστολή Ξηρού

(Visited 1 times, 1 visits today)
By