Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εποχή Στέφενς στον ΠΑΟΚ

Ο πρώην προπονητής της Σάλκε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «δικεφάλου».

stevensΜε τον Χιουπ Στέφενς στον πάγκο θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ.

Ο 59χρονος τεχνικός βρισκόταν από την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του, συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει χρέη προπονητή στην ομάδα.

Αυτές, παρουσία και του μάνατζέρ του Γερμανού, είχαν θετικό αποτέλεσμα και έτσι το απόγευμα της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε η επίτευξη της συμφωνίας.

Μιλώντας για το νέο σταθμό της καριέρας του, ο Χιούπ Στέφενς, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, που αντιπροσωπεύει το μόχθο και πάντα ένιωθα άνετα σε τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει η δουλειά και στόχος είναι όλοι μας να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ένθερμο κοινό του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την νοιώθει δικιά του. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος της θα την σφίξει στην αγκαλιά του.

Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εγώ και η γυναίκα μου ελπίζω, ότι θα απολαύσουμε την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της παρουσίας μας στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By