Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στον Άρειο Πάγο οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ για τους κλειστούς πομπούς

Μηνύσεις θα καταθέσουν οι εργαζόμενοι στη δημόσια τηλεόραση – Να μείνει ανοικτή η ΕΤ3 ζητάει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

ertTην απόφαση των εργαζομένων στην ΕΡΤ να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο και να καταθέσουν μηνύσεις σε βάρος όσων κρατούν κλειστούς τους πομπούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έκανε γνωστό η εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΤ3,  στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Την ανάγκη να επαναλειτουργήσει άμεσα η δημόσια ραδιοτηλεόραση και να μην κλείσει το κανάλι της ΕΤ3, ζήτησε στο μεταξύ το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας «να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό για λόγους εθνικούς, κοινοτικούς και ενημέρωσης των Ελλήνων ομογενών», ενώ επεσήμανε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης της ΕΤ3 «ενός καναλιού που αποτελούσε κανάλι πρότυπο και για τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης. Θα πρέπει στο νέο σχήμα που θα προκύψει να υπάρχει σε κάθε περίπτωση το ανεξάρτητο κανάλι της ΕΤ3 που θα καλύπτει την περιφέρεια της χώρας».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By