Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΣΗΕΑ: Χυδαιότητες από τη Ζούγκλα

Για τα απαράδεκτα δημοσιεύματα και βίντεο σε βάρος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

triantafilopoulos

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Ζούγκλας του Μάκη Τριαντοφυλλόπουλου εξέδωσε η Ένωση Συντακτών με αφορμή τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Συγκεκριμένα η ΕΣΗΕΑ τονίζει ότι : «Φαινόμενα χυδαιότητας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αποκρούονται και καταδικάζονται από τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέα η περίπτωση του “zougla.gr” με αναφορά-προβολή σε περίεργα βίντεο και σχόλια, που δυστυχώς αναπαράγονται και από άλλα Μέσα, με προφανή τη σκοπιμότητα του πολιτικού εκβιασμού. Η κατάπτυστη αυτή τακτική, που προωθεί ατμόσφαιρα υποκόσμου, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.»

Επίσης υπογραμμίζει ότι «τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε πολίτη και η ιδιωτική ζωή είναι απόλυτα σεβαστά και απαραβίαστα» και προσθέτει ότι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που ήδη εξετάζει προηγούμενη ανάλογη περίπτωση, καλείται και πάλι να επιληφθεί.

Μετά τα βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα πριν από λίγο καιρό η ιστοσελίδα zougla.gr σήμερα εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Γ.Σακκελαρίδη αναρτώντας φωτογραφία προϊόν μοντάζ που τον απεικονίζει με τον ήρωα των κινουμένων σχεδίων Μπαγκς Μπάνυ συνοδεία διαφόρων υβριστικών σχολίων.

Όλα αυτά μια ημέρα μετά την παρέμβαση του υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές για τη δημαρχία της Αθήνας καταγγέλλοντας «πολιτικό εκβιασμό».

By