Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εσωκομματική «παραφωνία» στον ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» τον Βαγγέλη Αποστόλου

apostolou-syriza

Θόλωσε τα νερά για το ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ ο βουλευτής του Βαγγέλη Αποστόλου και λίγα 24ωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου ότι τάσσεται «υπέρ», ζήτησε στη Βουλή την απόσυρση των δύο επίμαχων άρθρων.

«Δεν είναι δυνατόν σε μια περιφέρεια της χώρας με τόσα πολλά και έντονα περιβαλλοντικά προβλήματα η Περιφέρεια να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει το γήπεδο της ΑΕ», υποστήριξε ο Βαγγέλης Αποστόλου και προέβλεψε πως «και το νέο σχέδιο θα απορριφθεί και πάλι από το ΣτΕ όπως έγινε το 2002 που είχε επανέλθει η συγκεκριμένη προσπάθεια». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε μάλιστα, πως και να γίνουν οι κατασκευές αυτές, όπως έγινε στον Βόλο, «θα χαρακτηριστούν μετά παράνομες και τότε τι θα κάνουμε θα πρέπει να κατεδαφιστούν».

Τον Βαγγέλη Αποστόλου «άδειασε» η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου που δήλωσε πως θέση του κόμματος είναι να έχει η ΑΕΚ γήπεδο, ζήτησε ωστόσο, βελτιώσεις.

«Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσετε θέλετε να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ και πού», σχολίασε ο Γιώργος Βλάχος, πρόεδρος της Επιτροπής όπου συζητείται το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και τις ρυθμίσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου υπογράμμισε πως είναι υπόψη του κάποια αλλαγή στο σχέδιο κατασκευής που έχει εκπονηθεί.

By