Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εταιρεία στο Κολωνάκι έταζε sex και «φούσκωνε» τους λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων

Πλήθος ανυποψίαστων ανδρών την «πάτησε» από την σατανική κομπίνα

kinito638_090314

Τα «βρώμικα», ροζ sms που τάχα έστελναν γυναίκες της διπλανής πόρτας, οι οποίες υπόσχονταν αχαλίνωτο σεξ χωρίς ταμπού και ντροπές και δεν δίσταζαν ακόμη και να φωτογραφίζονται σε αποκαλυπτικές στάσεις, ήταν το «δόλωμα» που έκανε αρκετούς να ονειρεύονται ότι μπορούν να έχουν καυτές επαφές μαζί τους… εδώ και τώρα. Όταν τελικά διαπίστωναν ότι το κινητό τους τηλέφωνο είχε χρεωθεί με εκατοντάδες η ακόμα και χιλιάδες ευρώ ήταν αργά!

Πλήθος ανυποψίαστων ανδρών την «πάτησε» από την σατανική κομπίνα εταιρίας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών -στο Κολωνάκι- και τελικά βρέθηκε να χρωστά τεράστια ποσά (έως και 5.000 ευρώ) στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με τις οποίες είχε σύνδεση, καθώς οι απατεώνες είχαν φροντίσει να φορτώσουν τον λογαριασμό τους με διπλές και τριπλές χρεώσεις.

Όνειρα και «ξέφρενες» στιγμές

Για πολλά από τα θύματα τα όνειρα για «ξέφρενες» στιγμές έγιναν… εφιάλτες, καθώς κινδύνεψαν να κλείσουν ακόμη και τα σπίτια τους, αφού δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν στη σύζυγο τους πως έφτασε τόσο «φουσκωμένος» ο λογαριασμός του κινητού τους.

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την Διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από τις απανωτές καταγγελίες πολιτών, όταν πήραν στα χέρια τους τον λογαριασμό του κινητού τους.

Οι πρώτες καταγγελίες στη Δίωξη για τα απατηλά μηνύματα άρχισαν να φτάνουν το καλοκαίρι, με τα θύματα της απάτης να προσκομίζουν τα sms που συνοδεύονταν από φωτογραφίες γυναικών σε κάτι παραπάνω από τολμηρές πόζες και κείμενα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος ενημέρωσε τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή για άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.

Έδρα στο Εξωτερικό

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η συγκεκριμένη εταιρία, που είχε έδρα το εξωτερικό και παράρτημα στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, είχε αγοράσει με νομικό τρόπο τηλεφωνικές γραμμές από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, χωρίς βεβαίως οι συγκεκριμένοι νομικοί πάροχοι να γνωρίζουν την δραστηριότητα της.

Οι χρεώσεις έφταναν ακόμα και τα 5.000 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες η πιο μικρή χρέωση λογαριασμού κινητού τηλεφώνου για έναν συγκρατημένο χρήστη που έψαχνε για ροζ στιγμές με τις δήθεν γειτόνισσες του ήταν το ποσό των 400 ευρώ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις στους λογαριασμούς αναγράφονταν μέχρι και τετραψήφια νούμερα, με 2.500, 3.000 ή ακόμα και και με 5.000 ευρώ.

Αυτά τα αστρονομικά ποσά προκάλεσαν σε αρκετούς τεράστια οικογενειακά προβλήματα, όχι μόνο γιατί αδυνατούσαν να εξηγήσουν στις συζύγους τους πως  χρεώθηκαν με τόσο μεγάλα ποσά, αλλά γιατί δεν διέθεταν και τα χρήματα που αναγράφονταν στον λογαριασμό τους. Έτσι πολλά από τα θύματα έχουν ήδη ζητήσει διακανονισμό με τις νόμιμες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να πληρώνουν σε δόσεις τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

Πηγή: Espresso

 

 

 

By