Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ετοιμο το jailbreak για iOS 8.0 και 8.1 μαζί με Cydia

Η ομάδα Pangu κατάφερε να «σπάσει» το iOS 8.1 και προσφέρει στους ψαγμένους χρήστες iPhone τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν εφαρμογές που δεν κυκλοφορούν στο AppStore

1Οσοι δεν είναι ακόμα ικανοποιημένοι με τις ευκολίες που παρέχει το iPhone τηλέφωνό τους με το επίσημο λειτουργικό iOS 8.0 ή iOS 8.1, θα χαρούν να μάθουν ότι πλέον υπάρχει jailbreak το οποίο μάλιστα είναι untethered.

Η ομάδα Pangu το παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες αλλά μόλις χθες κατάφερε να ενσωματώσει και το cydia, το πακέτο με εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο appstore.

Η διαδικασία γίνεται για την ώρα μόνο από υπολογιστές windows και διαρκεί λίγα λεπτά.

Οφείλουμε να πούμε ότι τα τηλέφωνα με jailbreak και εφαρμογές από το cydia, μπορεί να είναι μερικές φορές πιο «έξυπνα» αλλά είναι άγνωστο το αν τηρούν τα ίδια επίπεδα ασφάλειας με τα κλειδωμένα.

Αν αυτό δεν σας απασχολεί βέβαια, πρέπει να ξέρετε ότι μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλες τις συσκευές που είναι ικανές να τρέξουν iOS8 και 8.1 όπως iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 και iPad mini iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, 5ης γενιάς iPod touch και αρκετά παλαιότερα μοντέλα iPad.

Το σχετικό πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ: http://pangu.io/

By