Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει δημοκρατική παράταξη στο σύνολο της

Οι ευρωεκλογές θα ειναι δοκιμασια για όλους τόνισε στη δευτερολογία του ο Προέδρος του ΠΑΣΟΚ

venizelos-slider2«Σήμερα αναδείξαμε τα προτάγματα της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης» τόνισε κατά τη δευτερολογία του ο Πρόεδρος, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξαιρώντας «τους συγκυριακους λαϊκιστές και δημαγωγούς». Παράλληλα, «αναδείξαμε το πρόσταγμα μιας άλλης Ευρώπης, που θα την αναδείξει ως αφήγηση το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά δεν μπορεί να την οικοδομήσει μονο του» περιέγραψε ο κ.Βενιζελος.
Κάνοντας αναφορά τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογες οσο και τις ευρωεκλογές, «έχουμε τεράστιο ιστορικό και θεσμικο πλεονέκτημα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» υπογράμμισε, ενώ προανήγγειλε ότι ο τρόπος σύνταξης του ευρώ ψηφοδελτίου θα ειναι «υποδειγματικος, διαφανής και αξιοκρατικος».
«Δεν έχουμε λαμπρές σελίδες ιστορίας στο τροπο συγκρότησης του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών» παρατήρησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και διαβεβαίωσε οτι θα εγγυηθεί οτι θα αλλάξει «η παλαιοκομματικη αυτη λογική», καθώς «οι ευρωεκλογές ειναι μια μεγαλη δοκιμασία για όλους, ιδίως για την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατι θα φανεί ποιος ειναι συγκυριακό όχημα δυσαρέσκειας του κόσμου και ποιος ειναι παράταξη», κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By