Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: Η αιρετή περιφέρεια είναι το μεγάλο εργαλείο

Τι δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά την συνάντησή του με τους 12 Περιφερειάρχες της χώρας

venizelos pasok«Η αιρετή περιφέρεια είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια των τοπικών κοινωνιών. Τώρα που στόχος είναι η ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας, τα περιφερειακά μοντέλα ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, τώρα που πρέπει να δώσουμε απάντηση στο δραματικό πρόβλημα της ανεργίας και κυρίως της ανεργίας των νέων, τώρα που πρέπει να αξιοποιήσουμε τους πόρους του νέου ΕΣΠΑ, η αιρετή περιφέρεια είναι το μεγάλο εργαλείο» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδα, τονίζοντας: «μπορεί να απορροφήσει κονδύλια, να πάρει πρωτοβουλίες να εκφράσει τις τοπικές ανάγκες».

Ο κ. Βενιζέλος δεν έκρυβε την ικανοποίησή του, «γιατί στη συνάντηση που είχαμε με τους Περιφερειάρχες, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών τον κ. Σγουρό και όλους τους Περιφερειάρχες της χώρας, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας και πολιτικού χρώματος, υπάρχει μία ενιαία διάθεση, μία ενιαία εθνική στρατηγική ανασυγκρότησης των Περιφερειών και άρα όλης της χώρας και υπάρχει διάθεση για ομαδική δουλειά με χειροπιαστά αποτελέσματα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By