Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: η ελληνική κοινωνία μπορεί να νοιώθει πιο ασφαλής

Τη σημασία των δημοσιονομικών επιτευγμάτων τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος

VENIZELOS2Η κυβέρνηση Κατοχυρώνειτην πρώτη κατοικία του φτωχού τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Εύαγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν μείνει έξω απο την Προστασία αυτή». Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το 1,5 % των οφειλετών στεγαστικών δανείων οφείλουν σωρευτικα το 50 τοις εκατό της συνολικής οφειλής που υπάρχει για στεγαστικά δάνεια, για αυτό και η ρύθμιση αφορά το 98,5%, δηλαδή τη συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών.

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση, για απογόητευση όσων» έχουν επενδύσει στην καταστροφή» και «όσων δεν έχουν να διατυπώσουν άλλη πολιτικη πρόταση», όταν η κυβέρνηση ειναι συνεπής στις εξαγγελίες της έκανε λόγο ο κ.Βενιζέλος, ενώ υποστήριξε ότι το πρόβλημα των τραπεζών ειναι κυρίως τα επιχειρηματικά δάνεια καο όχι στεγαστικά, την ώρα που «τώρα που σταδιακά οι τράπεζες ξαναποκτούν την επαφή τους με την πραγματική οικονομία».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην επάνοδο σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, την αξιοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος, τις διαρθρωτικές αλλαγές, επισημαίνοντας ότι «το μεγάλο ζήτημα είναι η ανεργία και η δημιουργία θέσεων εργασίας». Ο κ.Βενιζέλος τόνισε «τη σημασία που έχουν τα δημοσιονομικά επιτεύγματα», αντίθετα με όσους έχουν ως » μόνη σημαία ευκαιρίας την προσδοκία της καταστροφής», καταλήγοντας ότι «η ελληνική κοινωνία μπορεί να νοιώθει πιο ασφαλής» για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By