Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βενιζέλος: ρεβάνς για τα υποβρύχια

Μήνυμα στην Κουμουνδούρου απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

venizelosvouli3SLIDERΜήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε χθες ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής.

Ο κ. Βενιζέλος, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στο θέμα με τα υποβρύχια και τις φρεγάτες για το οποίο τον κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε:

«Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Ούτε τους τίτλους του έργου δεν έχετε δει. Αυτή η υπόθεση έχει τεράστιο βάθος και θα τα πούμε όλα στη Βουλή» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο την υπόθεση των υποβρυχίων.

Σηκώνοντας το γάντι που έριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποδίδοντας ευθύνες στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το PSI, «Αυτό δείχνει τι σημαίνει βγαίνω στην πιάτσα και εξυπηρετώ συμφέροντα. Τα πιο κραυγαλέα και προφανή συμφέροντα εθίγησαν από το PSI και μπορεί να με μισούν και να συνάπτουν και συμβόλαια πολιτικού μου θανάτου, επειδή έχασαν τις μετοχές τους», κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By