Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ευθύνες στον πρώην γγ Eσόδων Θεοχάρη για τον ΕΝΦΙΑ επέρριψε ο Βαρβιτσιώτης

Αιχμηρή απάντηση από τον πρώην γενικό γραμματέα Εσόδων

varvitsiotis

Τον προηγούμενο γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη «έδειξε» ως υπεύθυνο για τις στρεβλώσεις και τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ και κληθείς να σχολιάσει τα παράλογα του ΕΝΦΙΑ ανέφερε χαρακτηριστικά:«Ο γγ. Εσόδων διαχειριζόταν τα θέματα, σαφέστατα υπάρχουν ευθύνες του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου με τους φόρους. Ο αρμόδιος για την υλοποίηση γγ. δεν είχε προετοιμάσει καλά το σύστημα αυτό. Έγιναν λάθη».

Ωστόσο ο κ. Βαρβιτσιώτης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «όλα τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά : «Περιμένω και περιμένουμε τον κ. Χαρδούβελη να μάς πει τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ».

Μάλιστα υπογράμμισε «όταν κανείς κάτι καινούργιο δεν θα είναι όλα μετρημένα στον πόντο, δεν είναι καλοκουρδισμενο σύστημα το δημόσιο… Το θέμα είναι να παραδεχθούμε τα λάθη μας, και να προχωράμε».

Για το ασφαλιστικό των ενστόλων δήλωσε πως κυβερνητικός στόχος είναι μη θιγούν ώριμα δικαιώματα. «Είμαστε σε άμεση επικοινωνία με την ηγεσία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των ενστόλων. Δεν θα γίνει κάτι που θα τους ανατρέψει τόσο το σχεδιασμό ζωής» σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Μέσω της προσφιλούς του τακτικής… απάντησε ο πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, στις «βολές» του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o κ. Θεοχάρης ανέφερε:

By