Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ κατά του Ατρόμητου

Εύκολη επικράτηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

1098346

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα σκοράροντας τα τέρματα του προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ, σημείωσε την πρώτη νίκη σε αυτή τη διαδικασία και έφτασε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, που παίζουν απόψε μεταξύ τους, στους 4 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά χάνοντας ευκαιρία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, όταν ο Γεωργίου υποχρέωσε τον Γλύκο σε δύσκολη απόκρουση, ενώ στο 5΄ ο ίδιος παίκτης πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο «μουδιασμένος» ΠΑΟΚ απείλησε στο 22΄ με τον Τσέναμο να αποκρούει (με τα πόδια) το σουτ του Νάτχο, για να φτάσει στο 1-0 ο «Δικέφαλος» χωρίς ουσιαστικά να έχει δημιουργήσει κλασική ευκαιρία.

Στο 39΄ ο Λαζαρίδης απέκρουσε στη σέντρα του Κίτσιου στέλνοντας την μπάλα στα… χέρια του και ο Κουκουλάκης έδειξε τα 11 μέτρα, με τον Νάτχο να ευστοχεί και στο 44΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν με ωραίο δεξί σουτ του Στοχ.

Ο Γιώργος Παράσχος «ανακάτεψε την τράπουλα» στην επανάληψη, γύρισε σε σχηματισμό 4-4-2 και πίεσε τον ΠΑΟΚ χάνοντας μερικές πολύ καλές ευκαιρίες, όπως εκείνες στο 50΄ και στο 66΄ με τις κεφαλιές του Παπαδόπουλου, εκ των οποίων η πρώτη πέρασε άουτ και η δεύτερη αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Γλύκο.

Απέναντι στην επιθετικότητα του Ατρόμητου οι γηπεδούχοι είχαν να επιδείξουν μια διπλή ευκαιρία στο 70΄, όταν ο Τσέναμο απέκρουσε αρχικά το σουτ του Βούκιτς και εν συνεχεία εξουδετέρωσε και την προσπάθεια του Λίνο, ενώ έφτασαν στο τρίτο γκολ με ωραίο πλασέ του Βούκιτς στο 86΄.

Η μακεδονική ομάδα κράτησε χωρίς ιδιαίτερο κόπο το αποτέλεσμα και κάλυψε γρήγορα το «χάντικαπ» από την αφαίρεση των τριών βαθμών, ενώ το συγκρότημα των δυτικών προαστίων φαίνεται να χάνει τις ελπίδες για τη δεύτερη θέση, καθώς σε τρεις αγώνες μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Πηγή: naftemporiki.gr

By