Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ευρω-συνάντηση Βενιζέλου με του «58»

Η κοινή κάθοδο στις Ευρωεκλογές βρίσκεται στην ατζέντα της συνάντησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους «58»

venizelos-cosac

Συνάντηση με το συντονιστικό των 58 θα έχει σημερα το απόγευμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκείμενου να συζητήσουν για την κοινή κάθοδο στις Ευρωεκλογές και να αρθούν οι όποιες παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν μεταξύ των δυο πλευρών μετά την καθιέρωση του σταυρού προτίμησης και στις Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος μιλώντας χθες στους συνεργάτες του είπε ότι θα επιχειρήσει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη συμπόρευση ΠαΣοΚ και 58 με συναινετικό τρόπο, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία και να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στη συγκρότηση της οργανωτικής επιτροπής για τη Συνδιάσκεψη».

Από την πλευρά τους οι 58 προσέρχονται στο σημερινό ραντεβού με το αίτημα η Ελιά να μοιάζει περισσότερο με παράταξη σε όλα τα στοιχεία της, από τα σύμβολα έως το όνομα και τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε στους συνομιλητές του ότι η οργανωτική επιτροπή θα απαρτίζεται κυρίως από στελέχη της νεότερης γενιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης Βενιζέλος να έχει επικοινωνία ή ακόμη και συνάντηση με τον Ανδρέα Λοβέρδο με αφορμή τη συγκρότηση της οργανωτικής επιτροπής της Ελιάς.

Διαβάστε περισσότερα για τους «58»

By